fbpx

Solarbase panelenbok

Paneelbok

Ben jij leverancier, installateur of transporteur van zonnepanelen? Dan wil je dat jouw zonnepanelen onbeschadigd van A naar B worden gebracht. Zonnepanelen kunnen snel beschadigen. Als er een te hoge belasting op het glas komt, kunnen micro scheuren ontstaan waardoor het paneel minder goed gaat produceren.

Fabrikanten van zonnepanelen vervoeren de panelen altijd staand. Dit is bij een volle pallet prima mogelijk. Overgebleven panelen of kleinere aantallen worden vaak liggend vervoerd. Met alle risicos’s van breukschade. Dat kan beter. Bij Solarbase hebben we de oplossing voor veilig transport en opslag van zonnepanelen:

De Solarbase paneelbok is leverbaar vanaf € 474,00

Paneelbok / Recyclebok

De panelenbok van Solarbase is volledig afgestemd op het veilige vervoer van zonnepanelen. Onze panelenbok is geschikt voor transport per bus of standaard aanhanger. Onze panelenbokken worden gebruikt voor het verzamelen van gebruikte zonnepanelen, zodat deze veilig vervoerd kunnen worden en hun restwaarde behouden blijft.

Paneelbokken leveren wij vanaf € 475,00

 

Prijs en specificaties Solarbase panelenbok

Solarbase paneelbokken worden gebruikt voor het verzamelen van restanten op loacaties waar zonnepanelen geplaatst worden.

Paneelbokken kunnen worden gebruikt voor het veilig transporteren en opslaan van waardevolle zonnepanelen.

Afmetingen: 1200 mm x 1200 mm x 1200 mm (Lengte x breedte x hoogte) Gewicht: 35 kilogram
Capaciteit: 8 zonnepanelen
Materiaal: staal, duurzaam verzinkt

Prijs: Op aanvraag

wil je meer weten over dit product, neem dan contact op.